Vlogmas

Vlogmas

Wij gaan van 1 tot en met 24 december Vlogmassen!

Vlogmas

Kerst staat voor de deur en daarmee start ook Advent. Advent is in het christendom de benaming voor de periode voor kerst. De naam advent komt van het Latijnse woord adventus, dat komst betekent. 

In Amerika is het Vlogmas ontstaan, dit wordt vanaf 1 december tot en met 24 december kerstavond gedaan. Het is eigenlijk een adventskalender, in video vorm! Elke dag krijg je een kleine verrassing in de vorm van een video.

Het woord Vlogmas is een samenvoeging van Vlog en ChristMAS.

Iedereen geeft zijn of haar eigen invulling aan Vlogmas.

Hart voor Paarden en Kim’s Paardenwereld willen er een kerstgedachten achter zetten. Denk aan een ander, kijk om je heen en geef. Wij hebben verschillende bedrijven benaderd en zij sponsoren ons tijdens Vlogmas.

We willen het aan 2 doelen geven.

 

Doel 1

Paardenopvang.

1 December beginnen we met een introductievideo die uitlegt wat wij van plan zijn. Vanaf die dag kunnen onze volgers maar ook een stichting een ander of zichzelf opgeven voor wat we proberen in te zamelen voor een stichting die iets goeds doet met paarden. Men kan een brief naar ons postbusnummer sturen en uit de inzendingen kiezen we dan een aantal doelen. Door middel van een pol mogen de kijkers kiezen welk goed paardendoel de spullen krijgt. Je kunnen inzenden tot 10 december.

 

Doel 2

Onze volgers

Speciaal voor jullie onze volgers/abonnees hebben we ook weg geef acties. Niet winnen, maar gewoon krijgen. Je hoeft alleen een kaartje te sturen naar ons postbusnummer met daarop je naam, adres, de actie en wat je voor iemand anders hebt gedaan. Laat daarnaast in de reactie onder de video achter wat je voor iemand anders gedaan hebt. Zo inspireer je anderen. Het maakt dus niet uit wat je gedaan hebt of hoe groot het is. We gaan het ook niet controleren. Het gaat om de gedachte en wie daar misbruik van wil maken zal dat zelf wel voelen.

 

Doel 1 sluiten we af op 15 december en dat weekend brengen we alles naar het uitgekozen doel.

Doel 2 sluiten we 23 december af.

 

We hebben super gave sponsoren die ons hele leuke cadeautjes laten weg gegeven:

 • Mr. Ed Superstore
 • Beterbatterij
 • Manage Middenhof
 • Epplejeck
 • Bucas
 • Montar

Stuur jij je gebruikte paardenspullen, schoon naar ons op, dan maak je kans op een waardecheque van maar liefst €250,- die je mag besteden bij Montar!

Houdt ons YouTube kanaal in de gaten voor alle andere leuke cadeautjes!

 

Zet duidelijk op het kaartje om welke actie het gaat. 

 

Ons adres voor de paardenspullen en de kaartjes:

Hart voor Paarden

Postbus 2024

3140BA Maassluis

 

We hopen op een heel succesvolle Vlogmas en wil je als bedrijf nog meedoen aan deze actie dan kan dat via

EHS Communications

Telefoon: +31 495 524 380
Mobiel: +31 651 807 107
E-mail: [email protected]

 

 

Reacties

 1. Annelies Goethals Annelies Goethals

  Hallo
  Wat een leuke actie volgend jaar doe ik ook mee. ik ken in Belgie een mooi paarden project.

 2. Suzan Suzan

  Hallo Tessa en Rebecca ik doe misschien volgend jaar ook wel en ik ga misschien een eigen You Tube kanaal beginnen ik ga volgend jaar ook wel wat doen

 3. Leann Leann

  Super leuk dat jullie meedoen!!! Ik ben benieuwd naar alle video’s! Esmee en ik wilde zelf ook meedoen met vlogmas alleen het waren toch iets teveel video’s dus dan maar een andere keer uploaden!☺️

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.