Klantenservice

 U kunt ons per mail bereiken:

Het mail adres van voor de Webwinkel Hart voor paarden is [email protected]

Klacht indienen

 

Wat doet Hart voor Paarden webshop met uw klacht ?

Natuurlijk willen wij dat u als klant tevreden over ons bent. Wij zullen er dan ook alles aan doen om uw klacht naar tevredenheid af te handelen. Daarnaast zullen wij uw klacht gebruiken om na te gaan of wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Als u van mening bent dat u niet tevreden bent over de afhandeling van de aankoop via onze website, of dat u niet naar behoren bent behandeld door één van onze medewerkers, dan kunt u een klacht indienen.

U kunt uw klacht per e-mail indienen door een mail te sturen naar:Klanten Service

Tevens kunt u een schriftelijke klacht insturen naar:

 

  • Hart voor Paarden
  • Ter attentie van afdeling Klachtenmanagement
  • Postbus 2024
  • 3140BA Maassluis

 

U ontvangt van ons per e-mail een ontvangstbevestiging van het binnenkomen van uw klacht

Uw klacht wordt conform de algemene voorwaarde binnen 2 weken beantwoord.

Als laatste kunt u met uw klacht  ook terect bij de stichting webshop keurmerk. Uw klacht kunt u indienen via het online invullen van een klachten formulier bij Webshop Keurmerk: Klacht indienen

1 Verzendkosten
1.1 Kunnen de verzendkosten niet omlaag?

Wij vragen een bijdragen in de verzendkosten, normaal gesproken betaal je voor een pakketje €6,95, wij vragen €4,95 in Nederland. 

Naar België kost het €9,31 en wij vragen €6,95

Hoewel sommige artikelen door de brievenbus kunnen vragen wij 1 standaard tarief als bijdragen in de verzendkosten. Dit komt omdat wij anders de kosten zouden moeten verrekenen in de artikelen. Dit zou betekenen dat je voor elk product dat je koopt apart verzendkosten zou betalen. Koop je 3 artikelen, dan zou je 3 maal verzendkosten betalen. Dit vinden wij niet wenselijk.

We hebben er dan ook voor gekozen 1 standaard tarief te kiezen per land. Naast de kosten voor het verzenden, betalen wij ook voor het inpakken en natuurlijk voor de verpakking waar het in verstuurd wordt. 

Wij zullen kostendekkend moeten werken, anders kunnen wij de super leuke Hart voor Paarden artikelen niet kunnen blijven aanbieden.