Over ons

Hart voor Paarden

Hart voor Paarden is ontstaan uit een YouTube kanaal waar ik (Rebecca) video's op plaatste over de aankoop van ons paard Verona. Dit werd zo goed bekeken dat we het uitgebouwd hebben. Inmiddels is er naast een YouTube kanaal ook een Facebookpagina en een Instagramaccount

Even voorstellen:

Tessa

Tessa is 9 jaar en jarig op 7 februari. Ze zit in groep 5 van de lagere school. Ze rijdt pony en paard sinds dat ze 7 jaar is. Ze is begonnen met 1x in de week in de ponyles bij een manege, na ongeveer jaar is ze tijdens de les van de pony afgevallen en heeft haar pols gebroken. Ze heeft toen een paar maanden niet gereden. Wel ging ze mee naar onze manege en langzaam aan is ze weer gaan rijden. Ze heeft een tijd in de manegeles gereden en op ons paar Verona. 31 december 2016 heeft ze haar pony Sterre gekregen. 

 Tessa met Vernona

 

  

 

 

Kim

Kim is 14 jaar en jarig op 29 augustus. Ze zit in 3 Havo. Kim rijdt paard en pony sinds ze 7 jaar was. Ze is begonnen in de manegelessen en heeft toen ze 10 was haar eerste pony gekregen. Dit was Minnie, een Welsh. Minnie is een B pony. Toen Kim te groot werd voor Minnie kreeg ze Henja. Kim heeft een eigen mama Christine. Ze rijdt zowel Verona als Sterre bij. 

 
 

Kim en Tessa

 

  

 

Henja

Henja is 13 jaar en jarig 16 juni. Ze is een New Forrest pony. Ze is 1,42 1/2m wat haar een D pony maakt. Henja is een merrie. Henja spring in de L en met dressuur is ze L2. 

 Henja

 

 

Rick

Rick is 18 jaar en jarig op 7 januari. Hij rijdt geen paard en snapt er ook niks van. Hij heeft 2 keer op Verona gezeten en vond dit we leuk. Hij is de broer van Tessa en de zoon van Rebecca. Rick doet deels het camera werk en het editten voor Hart voor Paarden. Hij kan ook heel goed een veewagen uitmesten en met Verona en Sterre wandelen. 

Rebecca

Rebecca is de moeder van Tessa en 44 jaar oud. Jarig op 21 juli. Rebecca heeft als kind paard gereden in Nederland, maar ook in Nigeria. Sinds een jaar de trotse eigenaar van Verona. 

 

Rebecca en Vernona 

 

 

 

Verona

Verona is 14 jaar oud en jarig op 2 april. Ze is een KWPN paard. Ze is 1.67m. Verona is een merrie. Ze heeft L2 dressuur gelopen en is dol op springen. Met Kim springt ze momenteel de BB80, maar de 1.10 heeft ze ook al in de les gesprongen. Kim rijdt Verona 2 keer in de week. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »